Na naplatnim stanicama nema gužve, oprez zbog magle na putevima

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok teretna vozila na Horgošu čekaju približno sat vremena, podaci su Uprave granične policije.
Na naplatnim stanicama nema gužve, oprez zbog magle na putevima
Foto: 021.rs
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, dodaju u Putevima Srbije.
 
Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.
 
Radovi:
 
• Auto-put E-75, petlja Novi Banovci, petlja Batajnica, do 15. marta radovi na priključku kompleksa stanice za snabdevanje gorivom. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.
 
• Mladenovac - Selters Banja, u Mladenovcu, obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila na nadvožnjaku preko pruge. Alternativni putni pravac je obilaznicom - državnim putem I B reda broj 25.
 
• Auto-put E-75, petlja Grdelica – petlja Predejane, kod mesta Boćevica, radovi na održavanju puta, za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija