Aca Bosanac priveden zbog saradnje s Belivukom

Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, vlasnik poznatih beogradskih klubova i restorana, uhapšen je danas zbog sumnje da je sarađivao sa uhapšenim vođom kriminalnog klana Veljkom Belivukom, prenose beogradski mediji.
Aca Bosanac priveden zbog saradnje s Belivukom
Foto: 021.rs
Kako navode Novosti, Kajmaković je priveden u SBPOK.
 
On je prošle godine više puta snimljen kako dolazi u takozvani Belivukov bunker, koji su pripadnici kriminalne grupe koristili za proslave i sklapanje poslova.
  • samo pitam..

    26.02.2021 20:26
    a niko se ne pita u kakvoj je vezi Kokeza sa njima i zašto im on nabacuje poslove? nevolja je jedan ali ne velja i sl. mali pijuni i poslusnici
  • EvoOvako

    23.02.2021 12:55
    Bosanac
    Šiptar, Mutavi, Nevolja, Majmun, Sarma, Budala, Pauk, Tocilo, Pajser, Lopata.......
    Nadimci govore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.