Momirović o snimku na kojem viče na radnike: Znao sam da budem i oštriji

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović rekao je za RTS, povodom snimka na kojem viče na radnike i direktore na obilaznici kod Beograda da je "znao da bude i oštriji dok je radio u privatnom sektoru" i da neće dozvoliti da izvođači radova diktiraju rokove.
Momirović o snimku na kojem viče na radnike: Znao sam da budem i oštriji
Foto: Youtube screenshot (RTV Kragujevac)
Problem oko radova na obilaznici, prema njegovim rečima, nastao je kada su izvođači na svoju ruku pomerili rok za završetak radova kod tunela Lipak sa 15. na 30. april.
 
"Možemo da pričamo o tome da li takav ton priliči ministru, ali ni u privatnom sektoru nisam dozvoljavao da izvođači postavljaju rokove, pa neću ni kada je reč o javnom novcu", rekao je Momirović i naglasio da "mora da se napada svaki rok".
 
"Ako pustite (produžetak rokova za) 15 dana, pustićete i dva meseca, i tako nikada nećemo završiti", rekao je Momirović i podsetio da se u slučaju obilaznice oko Beograda radi o investiciji vrednoj 250 miliona evra, i o trasi koja se gradi godinama, kao i da je u toku "najveći investicioni talas još od šezdesetih godina prošlog veka".
 
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je u ponašanju ministra infrastrukture Tomislava Momirovića prema radnicima prilikom obilaska radova na izgradnji obilaznice oko Beograda videla emociju, brigu i želju da radovi u tom delu budu završeni u dogovorenom roku, o čemu više OVDE. M
 
omirović je otišao u vanredni obilazak radova na izgradnji obilaznice oko Beograda i u prisustvu medija "održao lekciju" domaćim i stranim izvođačima radova, ali i direktoru "Puteva Srbije" Zoranu Drobnjaku i njegovom saradniku Miodragu Jociću, o čemu više OVDE.
  • Persa

    25.02.2021 11:49
    Minister Momirovic
    Uzas koja sirovina I nekultura pa treba da malo proseta da vidi u svetu da li ovako ministries urlaju na radnike treba da ga bude sramota nek pita tatu kako je radio 1990g,,jadni smo mi ipak
  • Mile

    25.02.2021 08:32
    Mile
    Šta ste izglasali i podržali to sada i komentarišite! Nikada nisam krivio političare i ovakve likove već narod koji to podržava. Kakav mozak trebaš imati da podržavas ovaj režim meni nikada nejće biti jasno! Ako je došlo da pola građana trpi ucenu i glasa pod Moranje onda zaista netreba da postoimo kao država i narod! Hvala.
  • socko

    25.02.2021 08:23
    "znao da bude i oštriji dok je radio u privatnom sektoru"

    Misliš, umeš da se prikažeš kao još veće đubre?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.