Još jedan lekar preminuo od posledica virusa korona

Specijalista opšte hirurgije i baromedicine i načelnik baromedicine u KBC Zemun, Radmilo Isaković, preminuo je od posledica virusa korona.
Još jedan lekar preminuo od posledica virusa korona
Foto: Pixabay
Ovu informaciju je objavio Sindikat lekara i farmaceuta Srbije, a od dr Isakovića su se oprostile i njegove kolege i prijatelji preko društvenih mreža.
 
 
U Srbiji je od početka pandemije, bar prema podacima kojima raspolaže ovaj sindikat, više od 110 medicinskih radnika preminulo od posledica virusa korona.
  • nisam robot

    28.02.2021 19:35
    šizofrenija
    "Mila"
    Veliki broj lekara ne daje krv-hoćete mi to objasniti?
  • dr

    28.02.2021 18:56
    Kao lekar, moram da pitam da li se kolega vakcinisao barem jednom dozom?
    Svi smo imali priliku da se vakcinišemo još početkom januara. Ako se nije vakcinisao, smatram da to treba reći, za primer svima. Ili od ovoga ne praviti vest.
    Na žalost, veliki broj kolega se nije vakcinisao iz samo njima znanih razloga.
  • Mila

    28.02.2021 18:02
    Vakcina
    Veliku broj lekara ne zeli da se vakcinise,cast izuzecima,daju vrlo losu sliku ,a drzavni su sluzbenici,placaju ih poreski obveznici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.