VIDEO: Obruč policije i komunalne milicije prekinuo pank svirku kod Brankovog mosta

Grupa mladića je danas na platou ispod Brankovog mosta u Beogradu organizovala mini pank koncert, uprkos aktuelnim protivepidemijskim merama, javljaju beogradski mediji.
Na snimku koji se proširio društvenim mrežama može se videti više desetina mladih na koncertu, kao i obruč policije i komunalne milicije oko skupa organizovanog na improvizovanoj bini s ozvučenjem.
 
 
Nakon što je policija dobila dojavu o neprijavljenom skupu, izašla je na lice mesta i protiv svakoga ko se tamo našao napisala krivičnu prijavu, nezvanično prenose mediji.
 
 
Kako su pojedini beogradski mediji preneli, mladi su se okupili kako bi navodno snimali spot, a svirku nisu obustavili ni zbog prisustva policije.
 
  • KUD

    01.03.2021 21:44
    Idijot
    Jel neko zaglavio u pritvor zbog ovoga i gde (da mu doturim cigare)

  • Mladost

    01.03.2021 12:05
    Ako nisu nikom smetali preglasnom muzikom i ritam-sekcijom, podržavam. Oni će se i ovako, i onako družiti, u tome ih mogu sprečiti samo mere kompletnog gašenja života na planeti.
  • Bojan

    01.03.2021 09:10
    @Лиманац

    Bio sam apsolutno protiv okupljanja za Balaševića, ali teško da je okupljanje na otvorenom isto što i budale koje se nabiju u crkvu i stavljaju isti predmet u usta - ili još gore, pipkaju mrtvace.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija