Stiglo još 58.500 Fajzerovih vakcina

U Srbiju je stigao novi kontigent od 58.500 doza vakcina kompanija Fajzer-Biontek, potvrđeno je u Ministarstvu zdravlja.
Stiglo još 58.500 Fajzerovih vakcina
Foto: 021.rs
To je najveća pojedinačna isporuka Fajzerovih vakcina do sada.
 
Vakcine su dopremljene u Istitut "Torlak", odakle će biti distribuirane punktovima za vakcinaciju.
 
Sinoć je u Srbiju stiglo i 100.000 druge doze ruske vakcine "Sputnjik v", a 5. marta trebalo bi da u zemlju stigne i još pola miliona doza kineske vakcine Sinofarm.
  • Hoce

    01.03.2021 20:43
    Li
    Vucic stavite masku I primiti vakcinu ili ce Samo nama pretiti
  • Petar

    01.03.2021 19:08
    Koliko smo to platili?
  • Dragan

    01.03.2021 19:06
    Sh
    Prošle nedelje primio drugu dozu Fajzera.Sa vajcinama smo završili al maske nosim bar do jeseni a za dalje videćemo.Nisam funkcioner,nisam bogataš,bez ikakve veze jednostavno se javio 13 januara,prva diza bila 3 februara znači čekao 20 dana.Oba puta sala bila skoro prazna max tridesetak ljudi.Morate paziti jer na jednoj strani je jedna vrsta a na drugoj druga vrsta vakcine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.