Nova nagradna igra sa fiskalnim računima na proleće

Ministar finansija Siniša Mali je rekao da će nova nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" početi na proleće ove godine, saopštilo je Ministarstvo finansija.
Nova nagradna igra sa fiskalnim računima na proleće
Foto: Pixabay
Mali najavljuje da će nova nagradna igra imati dva kruga - jedan već na proleće, a drugi na jesen, odnosno zimu ove godine.
 
"Pozitivna atmosfera oko nagradne igre i fiskalnih računa daje svoj rezultat u praksi, a mi ćemo sigurno u narednih par nedelja, brže nego što bilo ko očekuje, a nakon analize rezultata ove nagradne igre, izaći sa idejom i predlogom još jedne nagradne igre. Već sada znamo da ćemo imati dva kruga nagradne igre - jedan već na proleće, a drugi na jesen, odnosno zimu ove godine", rekao je Mali.
 
On je posetio da je u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" ukupno podeljeno 60 automobila, ali i 12 stanova, i to 10 u naselju "Zemunske kapije" i dva stana u "Beogradu na vodi".
  • dejan d

    04.03.2021 15:06
    Podići limit
    Ja predlažem da limit na fiskalnom računu bude bar 500 RSD.
  • sasa

    04.03.2021 15:03
    Mogli su da podele moilne telefone,televizore,mp3 plejere i sl,a ne samo 5 nagrada na 7 miliona koverti...
  • Čuj

    04.03.2021 14:40
    Mali
    Lebaca i igarica , more mr...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija