Slučaj Jovanjica: Radnici firme koja je sarađivala s Koluvijom potvrdili da su izvozili konoplju

Tokom današnjeg ročišta za slučaj Jovanjica pred Specijalnim sudom svedočili su radnici firme "Superior" koja je sarađivala sa Koluvijom.
Svedoci su potvrdili da su zajedno sa Koluvijom u 12 navrata rasade konoplje izvozili za Makedoniju.
 
Radnici laboratorije u Superioru opisivali su kako su radili na razmnožavanju semena konoplje, od marta 2019. godine, međutim, istakli su da je njima rečeno da je reč o industrijskoj konoplji.
 
Podsetimo, većinski vlasnik firme "Jovanjica" Predrag Koluvija uhapšen je novembra 2019. godine s falsifikovanom službenom policijskom ispravom kod sebe.
 
Tada je otkriveno, kako se navodi u optužnici, da se u plastenicima na imanju čiji je vlasnik nalazi oko 649,4 kilograma osušene marihuane, ali i plantaža od 65.581 stabljika kanabisa.
  • Coolg

    05.03.2021 09:21
    Ljudi su dali izjave ostvarima sa kojim su nposredno bili u konaktu.
    Djuka je tvrdio pred kamerama de je ovaj slucaj cist ko suza...
  • Dragan

    05.03.2021 08:44
    Ah
    Prvi put čujem da radnici neke firme prodaju proizvode svog rada.Zamislite radnik ciglane sam prodaje cigle,radnik firme za kablive sa prodaje kablove.E sad zaposleni u laboratoriji ne razlikuje industrijsku od obične konoplje al zato utovarivač zna da je to konoplja.
  • Milan NS

    05.03.2021 07:03
    Nema šta oni da tvrde
    Postoje policijski izveštaji sa akcije hapšenja i zaplene, zna se tačno šta se uzgaja(lo) na Jovanjici i šta je pisalo na paketima spremnim za distribuciju (tihim glasom: "Pisalo je Kosovo")

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija