Prekinute korona žurke u Beogradu i Nišu

Komunalna milicija, uz pomoć policije, upala je sinoć u jedan lokal u centru Beograda, gde je zatekla 55 osoba u prostoru manjem od 100 kvadratnih metara.
Prekinute korona žurke u Beogradu i Nišu
Foto: 021.rs (ilustracija)
Gostima je rečeno da napuste objekat zbog nepoštovanja mera i ugrožavanja zdravlja. Protiv zatečenih gostiju podnete su prekršajne prijave za nenošenje maski. 
 
Mediji prenose da je u pitanju kafe Maison Boho, kao i da je u njemu muzika puštana posle 17 časova. Prema propisanim merama Kriznog štaba, muzika je dozvoljena do 17h.
 
Uhapšen vlasnik lokala u Nišu
 
Policija je uhapsila vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Nišu, nakon što je u njemu zatečeno oko 150 osoba, prenose Južne vesti.
 
Kako se dodaje, u lokalu je puštana muzika posle 17 časova.
 
Vlasnik lokala se tereti za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.
  • Mirjana

    05.03.2021 15:37
    Uzas poludeo narod ,ja jutros jednoj babi kazem bacite tu masku ako cete je tako nositi.A ona je drzi rukom a kada treba da plati na kadi ona je zagrize da koj ne ispdne.A ona meni
  • Ana

    05.03.2021 12:12
    A u Pancevu kod Tamis kapije zurka svaki vikend...
  • Joca

    05.03.2021 11:20
    Ni kao mlađi nisam posećivao kafiće i žurke. Poštujem da postoje ljudi koji to vole i kojima to treba - ali ne u ovom trenutku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija