Osnovne škole rade i dalje, za srednjoškolce od ponedeljka onlajn nastava

Član Kriznog štaba dr Predrag Kon rekao je da će od ponedeljka na onlajn nastavu preći sve srednje škole.
Osnovne škole rade i dalje, za srednjoškolce od ponedeljka onlajn nastava
Foto: 021.rs
On nije precizirao do kada će srednje škole imati samo onlajn nastavu. Kon je objasnio da se razmatrala i onlajn nastava za osnovce, ali da taj predlog nije prihvaćen.
 
Podsetimo, pozorišta će moći da rade tokom vikenda, sportski događaji koji su zakazani mogu da se održavaju, ali bez publike. Kako navodi Kon, u ponedeljak će sve raditi kao i pre mera donetih na današnjoj sednici.
 
Podsetimo, nove mere koje su predstavljene danas su da će u subotu sve raditi do 12 časova zbog Zadušnica, a do ponedeljka do 6 časova ujutru radiće samo prodavnice hrane, apoteke i pumpe, rekao je član Kriznog štaba dr Predrag Kon i dodao da će se u utorak odlučivati o novim merama.
  • Tamara

    19.03.2021 19:45
    Škola....
    Ima se KORONE dr Kome i u nižim razredima, uvedite i njima online....... nastavu....... molim vas.......... eto OŠ DRINKA Pavlović ima zaražene...... Zašto se ćuti? Deca nisu imala 2 nedelje kantinu, svi su bili zaraženi.....
  • ?

    14.03.2021 13:19
    Nikada ne bih mogla da zamislim da cu na ovakav način završiti osnovu i prvu godinu srednje. Mi trebamo da budemo zajedno sa decom, ovo što nam radite se već odavno pretvorilo u bezobrazluk, shvatam da je sutuacija opasna, ali mi trebamo da se školujemo na pravi način, online škola je jedna čista glupost, zatvorim se u sobu i daju mi zadatak da prepišem nešto i da slikam, ja želim da budem sa svojim društvom, lakše mi je da sam pored ljudi, a ovako sam stalno sama i zatvorena u kući, to nije način za život lako je vama što odredjujete što ste škole završili. Ovo je sramota da za sve mi ispaptamo, škole ne rade ali sportske utakmice se igraju? Ja mislim da treba da bude obrnuto?!
  • skroz nebitno

    12.03.2021 16:48
    Slažem se da škola nije odgovorna da vaspita decu. Samo ne razumem poentu zatvaranja samo srednje škole, a da pritom rade kafići i drugi objekti gde se skuplja veća grupa ljudi. Dokle ćemo ovako? Ne kažem da će online nastava da upropasti decu ali smatram da ovo nije rešenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija