Maja Gojković o uznemirujućim fotografijama: Zgrožena sam, ovo je prekretnica u daljem obračunu sa kriminalnim grupama

Ministarka kulture Maja Gojković izjavila je nakon emitovanih uznemirujućih fotografija ubistava da je ovo prekretnica u daljem obračunu sa kriminalnim grupama u Srbiji.
Maja Gojković o uznemirujućim fotografijama: Zgrožena sam, ovo je prekretnica u daljem obračunu sa kriminalnim grupama
Foto: 021.rs
Ona je rekla da je poslata snažna poruka da u državi nema zaštićenih i da će svi koji su uključeni u kriminalne radnje bez izuzetka snositi zakonske sankcije.
 
"Kao i svi građani zgrožena sam svim onim što se dešavalo, a što je večeras celokupna naša javnost mogla da vidi. Bez obzira na svirepost slika koje smo gledali, uverena sam da je zaista važno što su građani imali prilike da se sami uvere koliko su opasne ove kriminalne grupe i za naše društvo, državu, stabilnost i našu budućnost", istakla je Gojković.
 
Ona dodaje da očekuje da će državni organi nastaviti sa prikupljanjem dokaza i utvrđivanjem pune istine, i pre svega, motiva nelegalnog prisluškivanja predsednika Republike Srbije, bez ikakvog pravnog osnova, kao i ko je pratio i ugrožavao porodicu predsednika.
 
Nakon Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar policije Aleksandar Vulin pokazali su fotografije uznemirujućeg sadržaja, o čemu više OVDE.
  • Moreeee!

    07.03.2021 08:55
    Kad pale baklje po krovovima, u cilju zastrasivanja nepodobnog gradjanstva za vas racun, onda se ne zgrazavas i ne kosterniras, je l' tako Gojkovicka?
  • Mirjana

    07.03.2021 08:15
    Radili su oni svakakve stvari ljudima budi bog sa nama kao da su drzali logore.Ja nisam htela gledati,mi smo ionako istraumiran narod.Ali to je tako malo trajalo da nisu ni trebali prikazivati.Ako kazu da su radili strahote i svasta tu je sud tuzilastvo neka rade svoj posao .A ne od 6 h slusamo,cekamo.Manite nas vise tih grozota dosta smo mi svasta gledali.Ionako nam dosta ove korone ..mnogi psihicki pucaju i vi prikazijete te snimke i pricate satima.Ono jeste prebaci kanal ako neces da gledas ali dajte malo pozitive a ne da gledam vasa smrknuta lica
  • Ti

    07.03.2021 07:45
    Maja
    Probaj prvo da objasnis zasto pozorista rade a bioskopi ne-bavi se kulturom ako su ti je vec uvalili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija