Ministar Dmitrović: Kada vam neko odvrne šrafove na točkovima, sigurno ne želi da vam čestita rođendan

Kada vam neko odvrne šrafove na točkovima automobila sigurno ne želi da vam čestita rođendan, već da vas ubije, kaže ministar za brigu o porodici i demografiji Ratko Dmitrović komentarišući incident prilikom povratka sa službenog puta iz Niša.
Dmitrović kaže da istraga o tome još nije dala nikakve rezultate.
 
Na službenom automobilu Vlade Srbije kojim se Dmitrović vraćao iz Niša 22. februara, pre uključenja na autoput ka Beogradu, ustanovljeno je da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru, dok su na desnom točku šrafovi bili olabavljeni.
 
Dmitrović za Tanjug kaže da istraga još nije dala nikakve rezultate, ali da on ima delimično utemeljene sumnje o kojima, ističe, ne može da priča.
 
Navodi da mu je tokom karijere više puta bezbednost bila ugrožena.
 
"Tokom moje karijere prošao sam mnogo toga i ovo nije prvi put da se nađem u sličnoj situaciji", kazao je Dmitrović.
 
Kako navodi, obavio je brojne razgovore sa ljudima iz bezbednosne strukture i očekuje da će se saznati više o tom incidentu.
  • Neoplanta

    08.03.2021 10:59
    Eeee, ovaj Djilas i Solak su otisli predaleko, sad odvrcu i srafove Ministrima!
  • Novosadjan

    08.03.2021 10:11
    Strane sile su umesane sigurno
  • Joki

    08.03.2021 10:03
    Skola laganja
    Ista skola kao u vodje mu. Posto se izblamirao javno kada je rekao da "postoje i drugi razlozi za oduzimanje dece", shvatio je da ga vise ni Dunav nece oprati. Sad krece spinovanje kako je on zrtva, da bi se malo o tome pricalo i tako zaboravilo sta je rekao za oduzimanje dece siromasnim ljudima! Oni nisu partija nego kartel sa osobinama sekte. Fuj Dmitrovicu koje si dno. FUJ!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.