Prijava protiv vozača koji je vozio 234 kilometara na čas

Saobraćajna policija sinoć je zaustavili vozača koji je na auto-putu gde je brzina ograničena na 120 kilometara na čas vozio brzinom od 233,8 kilometara na čas.
Prijava protiv vozača koji je vozio 234 kilometara na čas
Foto: 021.rs (arhiva)
Protiv njega biće podneta prekršajna prijava.
 
Tokom prošle nedelje, iz saobraćaja je isključeno 37 vozača zbog prekršaja nasilničke vožnje i 33 vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
 
Najveći broj onih koji su bili pod dejstvom droge isključen je iz saobraćaja na teritoriji Beograda, ukupno deset, dok je pet vozača isključeno u Kraljevu, a četiri u Kruševcu. Deset vozača koji su uhvaćeni da voze pod dejstvom psihoaktivnih supstanci mlađi su od 24 godine.
 
Najviše vozača isključeno je iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje na teritoriji Beograda, ukupno sedam, pet ih je bilo na teritoriji Čačka, a četiri na području Kruševca.
  • Pinki

    08.03.2021 17:34
    ?
    Prekršajna prijava,vozio 238 km/h!?!!??! Ko je ovde lud?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.