Palma vodi 100 lekara i medicinskih radnika u Hurgadu

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma najavio je da će 100 lekara specijalista i drugih medicinskih radnika iz zdravstvenih ustanova širom Srbije, besplatno boraviti u egipatskom letovalištu Hurgada od 11. do 17. aprila.
Palma vodi 100 lekara i medicinskih radnika u Hurgadu
Foto: 021.rs
Navodeći da je obezbedio donatore koji će pokriti troškove putovanja, Marković je tokom posete Egiptu kazao da time izražava zahvalnost lekarima jer su podneli "najveći teret borbe protiv epidemije korona virusa", saopšteno je iz njegovog kabineta.
 
Marković je u razgovoru sa guvernerom Crvenog mora Amr Hanafijem kazao da je Srbija dobila informaciju da u Egiptu "ne postoji papir" o priznanju Kosova i dodao da bi Beogradu "jako značilo" ako bi Kairo objavio zvanično saopštenje da ne postoji takav dokument.
 
Podsetio je da Priština ubraja Egipat u zemlje koje su priznale Kosovo, kako je rekao, "samo na osnovu izjave bivšeg predsednika Morsija".
  • Mile rent-a mozak

    09.03.2021 22:00
    Dobro baš ste zlobni u komentarima : 1.sigurni glasovi, 2. van sezone i upola cene, 3. nije pun pansion već doručak - večera, doručak suvo meso, večera pihtije, 4. svi će da jašu kamile, 5. kad se vrate u Jagodini pokreću inicijativu za izgradnju Rajskog ostrva.
  • /

    09.03.2021 17:42
    /
    pa nece lekari da se brukaju hurgadom
  • Laloš

    09.03.2021 14:31
    Školuješ se 8 godina osnovne, 4 godine srednje, 6 godina fakulteta i 4 godine specijalizacije da bi te Palma vodio na more. Oće biti pištaljka u vodu pištaljka iz vode?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.