Vučić i Dodik dogovorili zajedničke udžbenike za učenike iz Srbije i Republike Srpske

Predsednik Srbije i predsedavajući Predsedništva BiH Aleksandar Vučić i Milorad Dodik razgovarali su danas o značaju predstojećih poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Bahreinu i Turskoj i značajnoj podršci Srbije Republici Srpskoj.
Vučić i Dodik dogovorili zajedničke udžbenike za učenike iz Srbije i Republike Srpske
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju iz Vučićevog kabineta, Srbija će pojačati podršku RS na zahtev Dodika i pružiti veliku podršku opštinama Kosjanica, Kozarska Dubica, Nevesinje i Drvar, koje su delom stradale u poslednjim zemljotresima.
 
Vučić je rekao da će Srbija pomoći i uvek biti uz svoj narod zapadno od Drine, poštujući međunarodne zakone i teritorijalni integritet BiH.
 
Vučić i Dodik dogovorili su i učešće stručnjaka iz RS u zajedničkom pisanju udžbenika iz srpskog jezika, istorije i geografije za teritorije RS i Srbije.
  • Neven

    09.03.2021 18:06
    Ma super
    Dodik da napise udžbenik iz muzičkog a Vucic iz fizičkog.
  • Joca

    09.03.2021 17:36
    Stručnjaci izBosne (namerno je ovako napisano) će pisati udžbenike iz kojih će učiti deca ne samo iz Sprdije već i iz Vojvodine! Pa šta nam rade, a mi ćutimo!
  • .

    09.03.2021 16:57
    Vojvodinu iskljucite iz toga.
    Ne zanima nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.