Novi kovid podaci za Srbiju: Preminula 21 osoba, još 4.590 slučajeva zaraze

U poslednja 24 sata je preminula još 21 osoba od posledica korona virusa u Srbiji, pa je ukupan broj žrtava povećan na 4.620‬, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja covid19.rs.
Novi kovid podaci za Srbiju: Preminula 21 osoba, još 4.590 slučajeva zaraze
Foto: 021.rs
Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirano 16.929 osoba, a registrovano je 4.590 slučajeva zaraze.
 
Na respiratorima je 212 pacijenata. Ukupno je hospitalizovano 4.311 osoba.
 
U Srbiji je od početka epidemije zvanično potvrđeno 498.696‬ slučajeva infekcije.
 
Procenat smrtnosti je 0,93 odsto. Do 15 časova 10. marta 2021. u Srbiji je testirano ukupno 3.089.025 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.
  • Konačno

    11.03.2021 14:39
    @Soping u Milanu
    Ja ne tražim da meni verujete išta, a možete vi verovati i da je Zemlja ravna ploča ako tako želite, neću vas ubeđivati u suprotno. Ono što tražim je da svoje tvrdnje dokažete pre nego što vam se pridružim u takvom verovanju jer kao što napisah, nemam običaj da verujem nečemu što neka anonimna budala napiše na internetu bez da vidim dokaze. Vi nemate nikakvog dodira ni sa KŠ ni sa KC po Srbiji da možete dati bilo kakvo argumentovano mišljenje na ovu temu, te se stoga vaše mišljenje svodi upravo na to - vaše lično verovanje u nešto za šta nemate nikakve dokaze osim vaše sopstvene političke ostrašćenosti. KŠ sa druge strane ima dodira i uvid u ovu epidemiju te stoga sasvim sigurno mogu da na tu temu govore argumentovano. Naravno ne morate vi ništa dokazivati, no budite spremni da neko i vaše mišljenje koje ničim niste potkrepili dovede u pitanje, isto kao što vi dovodite njihovo.
    Prvo ste tvrdili da uvećavaju brojeve da nas uplaše, sada tvrdite da ih umanjuju da nas valjda smire - vi ne znate šta hoćete osim što ispoljavate tu potrebu da uvek i u svakom trenutku tvrdite sve suprotno od njih jer ste naučeni da terate inat.
    @Maja Ne, nisam. Da li ste vi član kriznog štaba?
  • Maja

    11.03.2021 12:10
    @Konacno

    da li ste vi clan Kriznog staba?
  • Dr. Jelena.

    11.03.2021 07:45
    Rak nije zarazna bolest, ali je mnogo bolna i opasnija bolest koja može da se vrati posle remisije i da bude stanje pacijenta bude još gora i još bolnija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.