Sednica Kriznog štaba zakazana za utorak ujutro

Sednica Kriznog štaba biće održana sutra u osam sati ujutru, rečeno je u Vladi Srbije.
Očekuje se da će na sednici biti doneta odluka o oštrijim merama za borbu protiv korona virusa.
 
Prvobitno je bilo najavljeno da će sednica biti održana danas, ali je odluka u poslednjem trenutku promenjena i sednica je pomerena za sutra rano ujuro.
 
"Juče popodne sam razgovarala sa jednim delom medicinskog dela Kriznog štaba. I danas žurim u Beograd da bi razgovarala sa lekarima još jednom, da vidimo šta je moguće da uradimo, pa ćemo doneti mere. Sutra će biti sednica Kriznog štaba", rekla je ranije danas premijerka Ana Brnabić.
 
"Izvesno je da će se pooštriti mere. Koje, još nije odlučeno", navela je premijerka.
 
Medicinski deo Kriznog štaba, ali i lekari iz kovid bolnica, traže pooštravanje mera i zatvaranje objekata na 10 do 15 dana, kako bi se maksimalno smanjili kontakti.
 
"Brine da je klinička slika obolelih mnogo teža, dakle imamo dve nepovoljne situacije u vezi sa kovidom-19, imamo rast broja pacijenata i veliki broj pacijenata sa teškom kliničkom slikom koja zahteva bolničko lečenje", izjavio je dr Dragan Nikolić, upravnik Urgentnog centra KCV.
  • Tanja

    18.03.2021 15:00
    Odbaceni
    Ovo je zaista sramota igraju se sa nama macke i misa ili zatvarate sve ili nista ,mi na granici sa hrvatskom smo zatvoreni preduzetnici 11 meseci na 4 granicna prrlaza dali nas neko kontaktirao kako zivimo ne nije a oni se misle da zatvorr na 14 dana .dobro pa i mi idemo ispred vlade jer vise nemozemo da placamo ni poreze ni radnike ni ostale dazbine.bravo za krizni stab samo na ovoj granici traze psr test.mađarska je bar otvorila pogranicmi deo.
  • jovica

    15.03.2021 21:08
    Sve drzave uklucujuci i Izrael koji je prvi po vakcinaciji je primenjivao i prihvatao zahteve medicinske struke. Zar je moguce da su vam zivoti manje bitni od ekonomije. Ovo je najblaze receno SRAMOTA
  • Hocete u kafane?

    15.03.2021 20:48
    Koliko jos treba?
    Zahvalite provodima po kafanama po Jahorini, Kopaoniku.. Zovite muzikante i u bolnicu, da ne prekidate provod. Koliko jos treba crtati narodu da ne treba da se ide u zatvoren prostor sa mnogo ljudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.