Dača Ikodinović predsednik Odbora Narodne stranke za sport, pridružio mu se i Koroman

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović i bivši fubaler Ognjen Koroman biće predsednik i zamenik predsednika Odbora Narodne stranke za sport.
Ikodinović i Koroman su naveli da se nisu formalno učlanili u Narodnu stranku, već da su došli "na poziv njenog predsednika Vuka Jeremića u koga imaju poverenja i sa čijim se idejama slažu".
 
Ikodinović je rekao da će se njegov rad "bazirati na školskom sportu", a nije želeo da komentariše rad resornog ministra Vanje Udovičića "dok se ne upozna sa onim što je on radio".
 
Koroman je rekao da "živimo u diktaturi gde nije dozvoljeno da se razmišlja svojom glavom" i da "neko mora da budedeo Srpske napredne stranke da bi mogao da radi u fudbalu". On je naveo da je imao takve ponude i da ih je odbio. 
 
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je rekao da će Ikodinović i Koroman raditi na "promeni katastrofalne situacije u srpskom sportu".
 
"Kroz sport se ovde forsiraju podele, kao što se forsiraju podele u svakom delu društva i to mora da se menja", rekao je Jeremić.
 
Jeremić je dodao da to što su Ikodinović i Koroman prihvatili da učestvuju u radu Narodne stranke "može da im donese probleme, da se možda nađu na stranicima tabloida".
  • ××

    17.03.2021 16:52
    Imaju ruku više.
  • Pera

    17.03.2021 14:25
    Sve je isto, monotono. I "novosadska" barbika je njihova, i Kole, i Jeremić (Pozderac), i...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija