Zekić: Vučić nije uznemirio javnost odsečenim glavama

Na sednici Regulatornog tela za elektronske medije zaključeno je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije uznemirio javnost nedavnim emitovanjem odsečenih glava na više od deset domaćih televizija, među kojima su i one s nacionalnom frekvencijom, izjavila je danas predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić.
Zekić je za Nova.rs izjavila da na sednici REM-a, koja je održana juče, nije bilo reči o izradi pravilnika kojim bi emitovanje rijalitija bilo ograničeno u terminu od 23 do 6 sati ujutru.
 
"Kod emitovanja odsečenih glava nema pokretanja postupka, jer smo većinom glasova doneli odluku da nije bilo nikakvog uznemiravanja javnosti. To je bio javni interes, za razliku od gospođe Judite Popović, koja je tvrdila suprotno i bila je jedina koja je iznela takvu vrstu mišljenja", rekla je Zekić.
 
Ona je tako prokomentarisala prijavu koju je članica REM Judita Popović, podnela zbog emitovanja odsečenih glava žrtava mafijaške bande Veljka Belivuka na više od deset televizija u udarnom terminu, uživo, od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.
 
"Pravilnik o rijalitiju nije uopšte bio na dnevnom redu, niti će, iz prostog razloga što je prošle godine stavljena tačka na tu priču, i nema izrade pravilnika o rijalitiju", kazala je Zekić.
  • Jovana

    18.03.2021 09:43
    A zašto neko priželjkuje da bude drugačije? Sve je nekako tendenciozno, sa političkom pozadinom. Stvar je ipak trivijalna. A sada je dobila epilog. I kraj o ovoj priči.
  • ???

    18.03.2021 08:43
    Oni koji su krivi za hiljade i hiljade mrtvih - od Slovenije do Makedonije - se sada sablažnjavaju nad nekoliko leševa, prave predstavu i cirkus.

    A ova osoba, kada dođe do promene vlasti, ne bi smela nijednu javnu funkciju više da obavlja. To se zove lustracija.
  • Lidija

    17.03.2021 21:40
    Prikazane fotografije imale su i pedagoški učinka, kako bi mladi znali šta ih čeka ukoliko upadnu u kandže mafije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija