Lečić negirao optužbe Danijele Štajnfeld: Najgnusnija laž

Predsednik organizacije Demokrate Srbije Branislav Lečić negirao je danas optužbe u medijima da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld i okarakterisao ih kao najgnusniju laž koja ga diskredituje.
Lečić negirao optužbe Danijele Štajnfeld: Najgnusnija laž
Foto: 021.rs
"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu", naveo je Lečić u pisanoj izjavi.
 
Štajnfeld je, kako je objavio portal Nova.rs, dopunila svoju prijavu Tužilaštvu i rekla da ju je silovao nekadašnji ministar kulture u Vladi Zorana Đinđića i bivši funkcioner DS Branislav Lečić.
 
Podršku glumici danas je pružila i Demokratska stranka ograđujući se od "kompromitujućeg ponašanja bivšeg člana".
  • Botina

    22.03.2021 17:23
    @ limoncello
    Da li si tražio da čuješ i Jutkinu stranu?
  • Mihailo

    22.03.2021 17:17
    Bez podrške
    Čemu podrška jednoj ili drugoj strani. Da li im je neko od komentatora "držao sveću" pa pouzdano zna istinu?
  • NSCitizen

    22.03.2021 16:20
    Budimo strpljivi
    A da sačekamo malo i činjenice a ne odmah da presuđujemo.Uzgred,ne znam da li me utisak vara ali je DS ekspresno dala podršku osobi koja je podnela prijavu.Jel to DS ima neke informacije koje mi nemamo ili je iskoristila priliku da Leku osudi pre vremena.Za one sumnjičave.Leka mi nije baš simpatičan ali ima pravo na prezumpciju nevinosti svidelo se to nekom ili ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija