AUDIO: Insajder objavio snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića koji je dostavljen tužilaštvu

U ekskluzivnom intervjuu za Insajder, glumica Danijela Štajnfeld potvrdila je da je u petak dala izjavu Tužilaštvu u kojoj je otkrila da je 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić. Razgovor je snimljen juče, neposredno pre njenog povratka u SAD.
Jedan od dokaza koji je dostavljen Tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina posle silovanja. 
 
Kako je rekla za Insajder, pozvala ga je kao deo procesa svog izlečenja od traume koju je preživela. Taj razgovor je snimala.
 
Na snimku, koji je Insajder objavio, prepoznatljiv je glas Branislava Lečića, a na osnovu sadržaja razgovora jasno je da on događaj nije negirao.
 
 
Lečić nije odgovorio na pozive Insajdera, kao ni na poruku u kojoj su naveli da poseduju snimak razgovora koji je sada u Tužilaštvu kao dokazni materijal.
 
Više javno tužilaštvo saopštilo je ranije danas da su provere u toku i da se radi na prikupljanju dokaza.
 
Prvi put o traumatičnom događaju, Danijela Štajnfeld javno je progovorila pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde živi. I snimak, koji je danas objavio Insajder, prvo je objavljen u dokumentarnom filmu "Zaceli me", ali je glas bio modulisan tako da se ne prepoznaje. Originalni snimak razgovora Danijela Štajnfeld nedavno je dostavila Tužilaštvu.
 
Govoreći o filmu, ona je ispričala da ju je, kada je imala 21 godinu, seksualno napastvovao moćnik iz filmske industrije, ne otkrivajući njegov identitet, ističući da bi, u tom slučaju, ceo fokus filma bio na tome.
 
U saopštenju povodom optužbi glumice, Lečić je naveo da su tvrdnje da ju je silovao "najgnusnija laž" koja ga diskredituje.
 
"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu", naveo je Lečić u pisanoj izjavi.
 
Podršku glumici danas je pružila i Demokratska stranka ograđujući se od "kompromitujućeg ponašanja bivšeg člana".
  • Vidosavljevic Gordan

    26.03.2021 22:01
    Redakcijs portala 021
    Niijedan od medija nema prava da osudjuje Branislava Lecic. Zna se ko je za to zaduzen.Sramota je blatitl oca troje dece i jednog od njboljih glunaca dok to ne doksze Sud i tuzilastvo.
    Ja sam zena i uvek cu podrzati ako je to istina.
  • Aleksandar

    24.03.2021 19:05
    Podrska
    Podrska za Lečića, ovo je namestaljka.
  • Dragan

    23.03.2021 20:39
    @Irena1
    Vidim, nemaš žensko dete. Ti si srećna žena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija