Sednica Kriznog štaba u sredu, odlučivaće se o ugostiteljima

Naredna sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana u sredu, 24. marta.
Sednica Kriznog štaba u sredu, odlučivaće se o ugostiteljima
Foto: 021.rs
Sednica je zakazana za 8 sati, potvrđeno je u Vladi Srbije.
 
Članovi štaba na toj sednici analiziraće epidemiološku situaciju, a zatim odlučivati o daljim merama.
 
Vlada Srbije odlučila je u nedelju, na predlog Kriznog štaba, da i dalje ostaju zatvoreni ugostiteljski objekti - kafići, restorani, noćni klubovi i barovi, kao i tržni centri.
 
Vesić: Na štabu o ugostiteljima
 
Na sednici Kriznog štaba, na stolu će biti zahtev Grada Beograda da se rad omogući i ugostiteljima, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.
 
On je ponovio da Beograd insistira da se sve vrati na mere od prošle srede, da se mere poštuju, a oni koji ih krše striktno kazne, kao i da se obavlja vakcinacija.
  • jaoj

    23.03.2021 08:02
    Sjašite više sa kafića u koji sednemo jednom nedeljno na kafu, sigurno se tu nećemo zaraziti od svih kritičnih mesta koja postoje.
  • Manovic Goran

    22.03.2021 23:10
    Sledi blokada auto puteva
    Batajnica,Nova Pazova i Stara Pazova su danas radili svi restorani i kafici normalno.Svaki pokusaj da ih opet zatvorite imace rezultate blokadu auto puta Novi Sad Beograd.To je receno svakom komunalcu koji je danas bio u "kontroli".Sat vremena blokade glavno autoputa dovoljno je da se pola Srbije probudi.Pet sati blokade glavnog autoputa dovoljno je da se cela Srbija probudi.To svako od politicara sa kvoncijentom inteligencije IQ iznad 80 je svestan ali jos uvek nisu ti koji bi trebali biti svesni.
  • v

    22.03.2021 22:56
    Ne vidim zašto ne bi mogle da rade bašte. Napolju epidemijskog nema rizika, a tenzije bi se znatno stišale kad bi to odobrili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija