Ostali bez pošiljki jer je poštar dao otkaz

JP "Pošta Srbije" pokrenula je postupak utvrđivanja odgovornosti u vezi sa slučajem građana u niškom naselju Apelovac, kojima tokom februara nije isporučena pošta, jer je zaposleni koji je bio angažovan na dostavi pošiljki u jednom delu tog naselja dao otkaz.
Ostali bez pošiljki jer je poštar dao otkaz
Foto: Pixabay (ilustracija)
U saopštenju Pošte Srbije se precizira da je "angažovani na dostavljanju pošiljki jednostrano otkazao ugovor o privremenim i povremenim poslovima".
 
Navodi se da je Pravna služba Pošte Srbije preuzela slučaj i da je u toku postupak utvrđivanja odgovornosti svih aktera u ovom procesu, a kontaktiran je i advokat građana iz naselja Apelovac.
 
V.d. direktora "Pošte Srbije" Zoran Đorđević rekao je da će biti preduzete odgovarajuće mere, a odgovorne osobe adekvatno kažnjene, ukoliko se eventualno utvrdi postojanje odgovornosti Pošte.
  • Jogi Letač

    23.03.2021 10:27
    S druge strane, pošta je uredno naplatila poštarinu od pošiljaoca. Šta se nas tiče kako funkcioniše vaša firma, dužni ste da izvršite preuzete obaveze. Inače sam čuo jedan interesantan podatak, navodno iz Srbije ne može da se pošalje pismo na Novi Zeland i takve udaljene lokacije. U 21. veku! Molio bih novinare da istraže tu informaciju.
  • Saša

    23.03.2021 08:33
    Pa zašto ste ga zaposlili na ugovor o privremenim i povremenim poslovima!? Privremeno i povremeno ljudi tog naselja dobijaju poštu!? Zato je i dao otkaz! Zavlačili ste čoveka i prekipelo mu! A o pošti ne treba ni trošiti reči. Pola pošta je zatvoreno, a u onima koje rade su neviđene gužve! Ceo menadžment bih stavio u teredove da čekaju da plate račun ili pošalju pismo! Stoka neopevana!
  • zombi-land

    23.03.2021 08:21
    Pa da, sada je kriv čovek što je jednostrano otkazao ugovor o privremenim i povremenim poslovima. Ne , trebao je da radi kao konj za sitne pare a politička gospoda u kancelarijama mlate 3 puta veću platu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija