VIDEO: Ministarki Kisić Tepavčević i Vesiću smetali tuđi venci na spomeniku stradaloj deci, pa ih uklonili

Povodom obeležavanja godišnjice početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije, juče su u Tašmajdanskom parku položeni venci na Spomenik deci stradaloj u ovom napadu.
To su između ostalog uradili i državni zvaničnici, među kojima i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević. Neko je pre ministarke na istom spomeniku ostavio svoje cveće, koje je očito smetalo, jer ga je državna delegacija uklonila, prenosi Newsmax Adria.
 
Ministarka je u Tašmajdanski park došla sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem. Poklonila se žrtvama, ali tuđi venci nisu vraćeni.
 
Snimak uklanjanja venca sa Spomenika deci stradaloj u NATO bombardovanju, koji je ubrzo postao viralan, izazvao je bes i nevericu brojnih tviteraša. Oni su ovaj postupak okarakterisali kao "bruku i sramotu".
 
  • ringišpil apsurda

    28.03.2021 22:31
    @ Smoki
    Pa takva im cela stranka, od lokala do ministarstva!
    Samo da se nameste za sliku pa odmah na veb stranu institucije. Naravno, odeća mora da pokaže lice stranke- parada kiča i bahatosti. Svakom preporučujem da malo pogleda, od onih čizama iznad kolena za obilazak kovid ambulanti, cipela na štiklu na gradilištu, i takoo dalje.
    Treba zapamtiti lica i imena, kad sve ovo prodje da se zna ko nikad više neće moći da radi bilo koji posao koji se finasira iz budžeta.
  • Ivana

    28.03.2021 18:30
    Licemerje
    Bizarno je da oni stavljaju vence, a zbog ove reinkarnirane vlasti su ta deca stradala. Sramota.
  • /

    28.03.2021 11:34
    /
    e jake drzave sa ovakvim protokolom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.