Beogradsko dramsko pozorište izbacilo Branislava Lečića iz predstava, glumci neće da igraju sa njim

Beogradsko dramsko pozorište saopštilo je da je, na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve", glumac Branislav Lečić zbog aktuelne situacije izuzet iz predstojećih igranja predstave.
Beogradsko dramsko pozorište izbacilo Branislava Lečića iz predstava, glumci neće da igraju sa njim
Foto: 021.rs (Ilustracija)
"Zbog složenosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati", navodi se u saopštenju.
 
Lečić je odgovorio Beogradskom dramskom pozorištu na svom Instagram profilu.
 
"Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam sta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni šta je pravo, a ni pravda. Nek me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti!", poručio je Lečić.
 
 
Podsetimo da je pre nekoliko dana glumica Mirjana Karanović odbila da igra u predstavi sa Branislavom Lečićem, kog je Danijela Štanfeld imenovala kao svog silovatelja. Kako je Karanović prenela na svom Instagram profilu, na ovaj potez se odlučila u znak protesta zbog, kako je navela, Lečićevog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld.
 
"Poštovani, obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi "Mamu mu jebem ko je prvi počeo", u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac. Srdačan pozdrav, Mirjana Karanović", napisala je ona na Instagramu.
 
Podsetimo, Danijela Štajnfeld je u intervjuu za Insajder navela da ju je silovao kolega i prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine i da je htela da izbegne da otkrije ime silovatelja, ali da je "jedna kap prelila čašu".
 
Objavljen je i snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, koji je dostavljen i tužilaštvu. Kako je najavljeno, Lečić će sutra dati izjavu policiji.
  • karakter

    26.03.2021 21:35
    kolege ga ne zele!jasno vam je o kakvom je coveku rec
  • Imre

    26.03.2021 10:44
    Sumnja
    Ima tracak sumnje u ovu pricu,posle toliko godina od silovanja i Lecicevu angazovanost u politici u razbijanju DSa.
  • miha bukovc

    26.03.2021 06:11
    mihabukovaclll49@.yahoo
    "Znaš li ti - ko sam ja!" Dovoljno govori sve za sebe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija