Francuska ministarka kulture obolela od kovida pod pojačanom terapijom kiseonika

Francuska ministarka kulture Rozelin Bašlo koja ima kovid-19 nalazi se pod pojačanom terapijom kiseonikom, objavila je ona danas na svom Tviter nalogu.
Francuska ministarka kulture obolela od kovida pod pojačanom terapijom kiseonika
Foto: Pixabay
Ministarka, koja ima 74 godine, javila je u subotu na Tviteru da je zaražena i da je testirana na virus zbog respiratornih tegoba, a juče je iz njenog okruženja javljeno da je prebačena u bolnicu.
 
U Tviter poruci ona je danas rekla da su je preuzeli "izvanredni negovatelji" i da sada "prima pojačanu terapiju kiseonikom".
 
Ona je drugi član vlade zaražen korona virusom i hospitalizovan posle ministarke za rad Elizabet Born, 59, koja je juče izašla iz bolnice u regionu Pariza gde je bila na lečenju. Bašlo, koja je ranije bila ministarka zdravlja, dobila je prvu dozu antikovid vakcine 17. marta, tri dana pre nego što je objavila da je zaražena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija