Uhapšeni muškarac zbog lažne potvrde o vakcini ide u kućni zatvor šest meseci

M.P (32) iz Beograda, koji je juče priveden zbog sumnje da je na punktu na Beogradskom sajmu za vakcinaciju protiv koronavirusa pokušao da izda lažnu potvrdu o vakcinaciji, zaključio je sporazum na šest meseci kućnog zatvora sa tužilaštvom, saznaje N1.
Podsetimo, osuđeni je kao volonter angažovan za unos podataka o vakcinaciji, u sistem unosio podatke o vakcinaciji i revakcinaciji građana koji nisu bili prisutni.
 
Policija je prilikom pretresa kod njega našla takve dve falsifikovane potvrde o vakcinaciji.
 
Kako je navodeno iz policije, pokušaj malverzacije sprečen je pomoću samog informacionog sistema za vakcinaciju koji omogućava da se otkrije zloupotreba.
  • Aleksandar

    27.03.2021 00:21
    A revolver?
    Koliko sam procitao u kući su mu našli i revolver? Šta je sa tim? Zar se za to ne ide makar malo u pravi zatvor?
  • Volonter

    26.03.2021 20:10
    Pa otkud da volonteri obavljaju tako važan zadatak? Zna se šta je posao volontera: da izbaci smece, da presvuce posteljinu, da namesti stolice..... volonteri su tu dobrovoljno i nemaju nikakve moralne i materijalne odgovornosti. Odgovornost preuzima osoba koja nadgleda volontere.
  • Dejan

    26.03.2021 19:10
    Posao
    Ovo je jedan lazan naivan primer za ostale,kao no no vidite sta moze da vam se desi,pa srbi su naj jeftiniji kao narod, za 50e rade sve a vece pare lizu dupe !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija