Garić: Bioskopi rade, posetioce zbunjuju poruke kriznog štaba

Bioskopi rade, a protokol o preventivnim merama se poštuje i publika bezbedno može da gleda filmove na velikom platnu, a ono što zbunjuje su informacije o zatvaranju tržnih centara, rekla je Aleksandra Garić iz Cineplex bioskopa.
Garić: Bioskopi rade, posetioce zbunjuju poruke kriznog štaba
Foto: Pixabay
"Protokol je ustanovljen je još u avgustu, pridržavamo se poznatih mera, obavezno je držanje distance od 1,5 do 2 metra, dezinfekcija površina i ruku, držanje rastojanja u sali, pa kada kupujete kartu sa vaše leve i desne strane se blokiraju mesta, i bezbedni ste da uživate u filmu na velikom platnu", objašnjava ona za N1.
 
Straha kod publike nema, rekla je ona i dodala da više postoji mogućnost da su posetioci neinformisani, tj. da li su nejasne poruke kriznog štaba.
 
"Pošto se bioskopi nalaze u tržnim centrima, postoji mogućnost da je nejasno da li bioskopi rade, pa kada odjekne informacija da tržni centri ne rade, podrazumeva se da i biokopi ne rade.. dan danas dobijamo pitanja – da li ste otvoreni, da li radite ovog vikenda… i te odluke koje se donose u posledni čas od kriznog staba dosta stvaraju nejasnoća i problema u poslovanju", napoinje ona.
 
Čekalo se da se stvore okolnosti da se otvore sale, kaže Garić i dodaje da su bioskopi šest meseci bili zatvoreni, bez prihoda, a sa troškovima, što nikako nije bilo lako.
 
"Uspeli smo nekako sada da nastavimo planirane aktivnosti ali u vrlo otežavajucim okolnostima i vrlo problematičnom budućnošću", objašnjava ona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija