Biković podržao inicijativu da Lečić ne igra u predstavi: Ne stavljam se u poziciju sudije

Miloš Biković objavio je na tviteru da je jedan od glumaca koji su potpisali peticiju da Branislav Lečić bude izuzet iz predstojećih igranja predstave "Kad su cvetale tikve" u Beogradskom dramskom pozorištu.
"Izuzetno poštujem pretpostavku nevinosti i to je nešto što ću uvek braniti i za šta ću se uvek zalagati. Ne učestvujem u lovu ne veštice i ne stavljam se u poziciju sudije", rekao je Biković.
 
On je naveo da su javnost, a samim tim i ansambl Beogradskog dramskog pozorišta, uznemireni zbog tvrdnji Danijele Štajnfeld da ju je silovao Lečić.
 
"Stoga, u želji da zaštitim predstavu koja se bavi i temom silovanja, podržao sam incijativu da Branislav Lečić ne bude deo predstave dok se aktuelna situacija zvanično ne razreši", napisao je Biković u svojoj objavi na Tviteru.
 
 
Beogradsko dramsko pozorište saopštilo je ranije da je, na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve", glumac Branislav Lečić zbog aktuelne situacije izuzet iz predstojećih igranja predstave.
  • Mislilac

    29.03.2021 01:58
    Rezimski Glumac medijski optuzuje UDBA-skog Glumca. A sve kao repriza predstave Vuk Obradovic - Ljiljana Nestorovic 2000 i neke.
    Jadna i bedna predstava za ovaj mentolski narod.
  • ,

    27.03.2021 13:35
    Ako sud presudi da nema krivice, da li sledi tuzba protiv svih i odsteta od svih?

    Ne moze samo neko optuzen za silovanje odgovarati za zlodelo.
    Odgovornost mora postojati za sve u svakom momentu i postupku.
  • Mile

    27.03.2021 07:10
    po sremacki
    Za njegovo naknadno vadjenje sremci bi rekli, seres kume a dobri smo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija