VIDEO: Policija rasturila okupljanje studenata u Studentskom gradu

Policija je u subotu uveče, u Studentskom gradu na Novom Beogradu, prekinula žurku studenata na otvorenom.
VIDEO: Policija rasturila okupljanje studenata u Studentskom gradu
Foto: 021.rs (arhiva)
Korisnici društvenih mreža pišu da su studenti pravili žurku na otvorenom ili da su gledali fudbalsku utakmicu Srbija – Portugal.
 
Pojavili su se i snimci na kojima se vidi intervencija policije.
 
 
MUP je saopštio da su "policajci, u saradnji sa komunalnom milicijom, reagovali po prijavi građana i došli u Studentski grad na Novom Beogradu, gde je veliki broj ljudi glasnom muzikom, vikom i galamom narušavao javni red i mir i kršio propisane epidemiološke mere".
 
 
"Po dolasku policije, veći broj okupljenih se mirno razišao, dok je manji broj, vidno alkoholisanih, odbijao da se raziđe. Policajci su sa njima obavila razgovor, nakon čega su se i oni udaljili", navodi policija.
 
Dodaje se da, "prilikom intervencije, niko od okupljenih nije pružao otpor policajcima, niti je bilo upotrebe prinude od strane policije".
  • pera

    28.03.2021 17:45
    sns krimi dilercine
    deco sram vas bilo...znate da su zurke dozvoljene samo zeksu mitrovicu voolinu i kisicki i to samo ako piju vino od par hilada e...nikad vise da niste pravili zurke deco...vi treba da crknete u nekoj od kineskih fabrika a njihova deca treba da prave zurke ...sram vas bilo deco
  • Juhi

    28.03.2021 14:18
    Policija nema pametnija posla. Bolje da se bave sa politickim lopovima koji non-stop kradu, a ne studentima.
  • G pen

    28.03.2021 14:02
    Ako su pustali turbofolk i ja bih rasturio takvu zurku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.