Vakcinacija ugostitelja i turističkih radnika počinje krajem nedelje

Imunizacija zaposlenih u ugostiteljsko-turističkoj privredi počeće krajem ove nedelje, saopštila je ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.
Vakcinacija ugostitelja i turističkih radnika počinje krajem nedelje
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju, ona je pozvala zaposlene u toj grani privrede da se prijave na portalu eUprave, posle čega će prioritetno dobiti termin za vakcinaciju.
 
Matić je ocenila da će imunizacija doprineti zdravstvenoj zaštiti i zaposlenih i gostiju i uticati na ublažavanje mera u narednom periodu i samim tim doprineti oporavku usgostiteljsko-turističke privrede.
  • Novosadjanka

    30.03.2021 06:35
    Podrska
    Odlicno, dajte ljudima da rade!
  • Malo istine

    30.03.2021 03:42
    Koja ucena...
  • Dragan

    30.03.2021 02:10
    Ah
    To znači da im je do sada neko branio da se vakcinišu ili da se prijave e upravi .Zatvoriti sve lokale gde ima ne vakcinisanog osoblja i to je sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija