U privremenoj kovid bolnici u Beogradu i cele porodice

Koordinator privremene kovid-bolnice "Beogradska arena" Predrag Bogdanović, izjavio je večeras da je tamo 370 pacijenata i da ima i celih porodica.
U privremenoj kovid bolnici u Beogradu i cele porodice
Foto: Pixabay
Bogdanović je za Radio-televiziju Srbije naglasio da su vakcinacija i izbegavanje nepotrebnih kontakata rešenje za izlazak iz epidemije.
 
U Areni su pacijenti svih uzrasta koji zahtevaju kiseoničku terapiju. "Najmlađi ima 26 godina, a najstariji 86, to su pacijenti sa srednje teškom i teškom kliničkom slikom", rekao je Bogdanović.
 
Od 25. oktobra, kada je Arena ponovo ušla u kovid-sistem, pa do danas, ukupno su imali 4.300 bolesnika, rekao je koordinator.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija