Dmitrović nakon komplikacija prebačen u kovid bolnicu

Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović prebačen je u jednu beogradsku kovid bolnicu na lečenje, saopšteno je danas iz tog ministarstva.
Kako se navodi u saopštenju, ministar je u četvrtak saznao da je zaražen koronavirusom.
 
U bolnicu je upućen nakon komplikacija.
  • DDS

    07.04.2021 20:41
    Koji ti je vrag-odgovor
    Na osnovu cega je Ratko Dmitrovic ratni huskac?
    Ne moze se govoriti i nikakvom ratnom huskanju ako se imalo gore navedena osoba potrudi da cita i sagleda izjave koje je gospodin Dmitrovic govorio i govori o odnosu tzv NDH, i sadasnje hrv. drzave prema srpskom narodu.
    Malo se treba vratiti u 90' godine i poznavati cinjenice pa da mozete takve pausalne ocijene ovdje donositi, a da ne govorim da je g. Mitrovicu tih godina zivot bio direktno ugrozen od tadasnjih vlasti. Ne postoji bolji poznavaoc hrvatsko srpskih odnosa i povijesti na prostorima bivse drzave nego sto je Ratko Dmitrovic.
  • iguman

    02.04.2021 14:22
    Kazem ja pocinjem da verujem da ima Boga.
  • Koji ti je vrag

    02.04.2021 13:08
    zaseo na prag, zemljo Srbijo ?
    Ratko Dmitrovic je sramota za Srbiju! Da jedan notorni ratni huskac obnasa bilo kakvu duznost u jednoj drzavi koja navodno zeli ka EU, a kamoli da obnasa duznost ministra u vladi. Iz te osobe isijava zlo i mrznja, kolicina iste je strasna spoznaja. Dno dna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija