VIDEO: Evo šta sadrži paket koji će Vučić poslati svim penzionerima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je danas, na svom instagram profilu, uzorak kese sa sadržajem onoga što treba penzioneri da dobiju u narednom periodu kao poklon od države.
"Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete. Kada dobijete poklon od vaše države, to je zato što ste mnogo toga uradili, izgradili, što smo mi nasledili. U toj kesi su mineral-cink, vitamin D3, C vitamin. Svi dobri vitamini i minerali za jačanje imuniteta i organizma", objasnio je Vučić u video poruci.
 
 
On je istakao da je to još jedan mali poklon države, ne računajući dva puta po 30 evra, i 50 evra, koje će dobiti penzioneri.
 
Naglasio je da je to znak pažnje za sve što su radili za zemlju i ostavili novim generacijama.
  • Giga Moravac

    07.04.2021 12:37
    a nas nezaposlene ko j*be?
  • Halion

    07.04.2021 10:19
    Ne računajući one evre što smo dali al aj ipak da ih pomenemo, red je
  • Paki

    07.04.2021 04:36
    Tragedija
    Pa ovo je da covek ne veruje pocece na na kraju da dele litru secera litru ulja,a nesmu da progovore nigde da se cuje da ljudu rade za 250 evra ceo mesec.Dno dna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija