VIDEO: Vučić vakcinisan protiv kovida

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas vakcinu protiv korona virusa, kineskog proizvođača Sinofarm, u domu zdravlja u mestu Rudna Glava.
Vučić je medicinskoj sestri doneo cveće, a pre vakcinacije lekar mu je izmerio pritisak.
 
Ispred Zdravstvene stanice okupljeni su građani, od kojih će neki takođe danas biti vakcinisani.
 
Predsednik će sa građanima, nakon vakcinacije, kratko porazgovarati, a posetu Rudnoj Glavi iskoristiće i da se sastane sa predstavnicima lokalne samouprave Borskog okruga i preduzetnicima iz Rudne Glave.
 
 
Na teritoriji cele opštine Majdanpek, koja ima 16.000 stanovnika, do danas je vakcinisano nešto manje od 5.000, a u samoj Rudnoj Glavi vakcinu je primio 161 građanin.
 
Za danas je u Rudnoj Glavi za imunizaciju prijavljeno 150 stanovnika, a prema podacima Zdavstvene stanice, od jutros je to učinilo više od 50 njih.
  • Botovi

    07.04.2021 09:20
    Hvala Botovima na nalupanim + i - u svakoj vesti gde se spominje On.
    Za ostale predstavnike Režima toga nema, za njih botovi ne botuju, pa mi je pomalo i žao premijerke i ostalih, mora da imaju kompleks niže vrednosti.

    Ali dakle Botovima hvala, bez čitanja mogu već da vidim gde treba da lupim - a gde +.

    Samo mi žao što ja to moram ručno.
    I što imam samo 1 glas jer nemam kompjuterski program za botovanje i generisanje stotina - i +.
  • Milica

    06.04.2021 16:53
    Nažalost nije lud da nosi masku. Ne verujem ni da je dovoljno lud da primi vakcinu sa kojom vakciniše narod. Šteta, ovaj sebe jako čuva.
  • Krsta

    06.04.2021 16:30
    Primecujem da su botovi poceli i da pisu komentare i hvalospeve na racun lika i dela Vrhovne Kese i njegove manipulativne propagande, a ne samo da udaraju minuse!
    Nadam se da su im povecana primanja ili bar smanjena partijska davanja, ili bar svez sendvic sa Matijevic smrdusom i uzeglim majonezom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.