Balša Božović najavio da će isplatiti Vesiću odštetu od 166.000 dinara u kovanicama

Bivši šef odbornika Demokratske stranke (DS) u Skupštini Beograda, Balša Božović, najavio je da će u "metalnim kovanicama od jednog dinara" isplatiti 166.000 dinara zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću po presudi za narušavanje ugleda i časti.
Balša Božović najavio da će isplatiti Vesiću odštetu od 166.000 dinara u kovanicama
Foto: 021.rs
Božović je podsetio da ga je zamenik gradonačelnika tužio zbog navoda da je plastična novogodišnja jelka postavljena krajem 2017. u centru Beograda, plaćena 83.000 evra što je, kako je tada izjavio, "čini najskupljom jelkom na svetu".
 
"Ispoštovaću odluku suda ali smatram da sam tužen i osuđen zbog toga što sam kao opozicioni odbornik i šef jedine opozicione grupe u Skupštini Beograda radio svoj posao - kontrolisao rad gradske vlasti", naveo je Božović u pisanoj izjavi.
 
Ocenio je da ga je Vesić tužio "isključivo iz osvete" jer je kao "šef opozicije u Beogradu" ukazao na spornu nabavku.
 
Dodao je da tokom suđenja "nije osporena neverovatno visoka cena jelke i činjenica da je Grad Beograd u budžetu za 2018. godinu jedan metar plastične jelke platio 5.500 evra".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija