Devojka preminula u kovid ambulanti u Kraljevu

U kovid ambulanti u Kraljevu danas je preminula devojka stara 24 godine, prenose mediji.
Devojka preminula u kovid ambulanti u Kraljevu
Foto: Pixabay
Kako prenosi Blic, nju su pratioci doveli u ambulantu kako bi se testirala, jer je nekoliko dana imala visoku temperaturu. Međutim, devojka je u jednom trenutku kolabirala i lekari nisu uspeli da je reanimiraju.
 
Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlja u Kraljevu, potvrdila je da se dogodio tragičan slučaj u kovid ambulanti.
 
"Devojka stara 24 godine je u pratnji pratioca, jer je bolovala od cerebralne paralize i bila je vezana za invalidska kolica, došla kako bi se testirala. Ona je već nekoliko dana imala visoku temperaturu. Antigenski test je pokazao da je negativna, pa je urađen PCR test. Odmah nakon toga njoj je pozlilo, kolabirala je i nažalost, naši lekari nisu mogli da je spasu, iako su sve učinili", rekla je Krčevinac.
 
Ona je dodala da će se nakon rezultata PCR testa znati da li je devojka bila zaražena korona virusom i navela da se devojka prvi put danas javila.
  • @Andrija Šrek

    10.04.2021 17:49
    Dobio si dosta minusa. Izgleda da siroke narodne mase smatraju da se ne treba javiti na vreme na pregled, ne treba vakcinisati protiv zarazne bolesti, a kad se kao posledica svojih izbora razbolis tesko ili umres, nikako ne preuzimaj odgovornost za to, nego krivi bilo koga drugog (uvek je za to zgodan zdravstveni sistem, cije preporuke i savete nisi postovao).
  • M

    10.04.2021 17:49
    Osobe sa cerebralnom paralizom cesto umiru u njenim godinama i bez korone... Najslabije jedinke odlaze kad ih ovaj virus dotakne, zato bi trebalo da se vakcinisu da smanje sansu...
  • Andrija Šrek

    10.04.2021 16:19
    ...
    Nažalost, to se obično dešava kada se zakasni na pregled...nekada je u pitanju samo 1 dan.
    (Da li je bila vakcinisana?)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.