Dok građani protestuju, Vučić, Brnabić i Mali na "branču"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da veruje da će uskoro biti moguće da svi kafići i restorani širom Srbije budu ponovo otvoreni.
Dok građani protestuju, Vučić, Brnabić i Mali na "branču"
Foto: 021.rs
Vučić je objavio fotografiju kako sedi sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim u bašti lokala u Beogradu na vodi.
 
"Posle napornih sastanaka, nešto između doručka i ručka sa prijateljima, na prelepoj beogradskoj Promenadi. Verujem da ćemo uskoro moći da otvorimo sve kafiće i restorane na nivou cele Srbije. Disciplinom i odgovornošću smo to zaslužili, a naša ekonomija mora da živi i da bude među najbrže rastućim u Evropi. Napred Srbijo", naveo je Vučić.
 
 
 
Za to vreme, ispred Skupštine Srbije održavao se protest "Ekološki ustanak". Nakon skupa, okupljeni su krenuli ka zgradi Vlade Srbije.
 
U organizaciji skupa učestvovali su brojni ekološki, građanski pokreti koji traže zaštitu prava na zdrav vazduh, vodu i zemlju. Više o tome OVDE.
  • Sd

    11.04.2021 10:13
    Sd
    Ovaj AV i njegova sekta nakraju ce doziveti majski prevrat ili rumunski scenarijo. A vi botovi stacete posle...? Zar nevidite daje prezrelo za tako nesto! Bolje se ogradite na vreme zar je dve crvene dnevno vaznijo od zivota?
  • Nn

    11.04.2021 08:27
    Nn
    Koliko god AV bio siguran da sve drzi pod kontrolom brze ce skliznuti nego sto misli.
  • Geda

    11.04.2021 07:31
    Komad sira
    Veliki vodja zatvorio ljudima sve
    70% smrdije gladuje
    Cime se budala ponosi,pametam se stidi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.