Majstorski shitati: Pomozite voditelju Pinka da povrati sećanje pred Vučićem

Bliži se kraj još jedne sedmice, te je vreme da se, dok vam stomak vari nedeljni ručak, prisetite nekih od izgovorenih bisera u poslednjih sedam dana.
Majstorski shitati: Pomozite voditelju Pinka da povrati sećanje pred Vučićem
Foto: 021.rs (Screenshot/ TV Pink)
Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat), a na kraju teksta nalazi se anketa u kojoj možete da glasate za ono što vam je izazvalo najsnažniji osećaj nelagodnosti. 
 
Izađi, bori se - Boris Tadić
 
"Zapravo, politikom sam se uvek bavio na ogromnu štetu ličnog interesa, a ne zarad njega. Ukoliko bih se i kandidovao, to bih učinio samo da probijem barijeru za nove ljude, koji bi onda mogli da se u zaštićenim i normalnim okolnostima razvijaju u nove lidere i stiču neophodno iskustvo... Kandidovao bih se na izborima isključivo ukoliko bih procenio da niko od drugih kandidata neće moći da pobedi Vučića, ali i da upravlja državom."
 
Sliku tvoju ljubim svakog dana - Tomislav Momirović
 
"Prvo, mi svi gledamo predsednika kao jednu istorijsku ličnost, kao dominantnu ličnost, kao jakog čoveka, kao čoveka koji je podigao ovu zemlju, onda i okupio region uprkos naporima, ali ja, iskreno da vam kažem, pošto ga i poznajem malo bliže, znam da je on, pre svega dobar čovek, to je ono što ne može da se vidi sa strane, ali ako ga poznajete vi znate da je on jako empatičan, jako dobar, jak ali i pravičan. Prosto ne mogu da shvatim da neko može sebe do te mere da mobiliše, da celu jednu emisiju stavi u funkciji napada na jednu ličnost, makar on bio Aleksandar Vučić istorijska ličnost i predsednik Republike."
 
Ogledalce, ogledalce - Milija Miletić i Ivica Dačić
 
Miletić: Uvaženi ministre, drage kolege, poštovani građani, ja sam Milija Miletić. Dolazim iz Svrljiga. To je najlepša opština u Srbiji koja se nalazi pored grada Niša, a to je najlepši grad u Srbiji. Inače sam u Skupštini izabran sa liste Aleksandar Vučić – Za našu decu.
 
Dačić: Sad samo fali - a ja sam najlepši poslanik.
 
Miletić: To ne mogu da kažem, to se podrazumeva. Zahvaljujem se.
 
(K)varljiva prošlost - Aleksandar Vučić i Srđan Predojević
 
Vučić: Govorili su i prošle godine kada smo davali one helikopter pare od po 100 evra svakom stanovniku Srbije. Jesu li rekli – biće izbori? Je l’ tako bilo, Srđane? Pa, je l’ tako bilo?
 
Predojević: Pa jeste tako bilo.
 
Vučić: Pa, jesu li bili neki izbori?
 
Predojević: ...
 
Vučić: To svake godine pričaju...
 
 
 
"Majstorski shitati" je satirična rubrika portala 021.rs u kojoj se objavljuju izjave političara i javnih ličnosti za koje se smatra da zaslužuju posebnu pažnju zbog svoje duboke inteligencije i upečatljivosti.
  • D

    12.04.2021 07:38
    D
    A sta da kaze Srdjan nego da potvrdi laz koju je rekao ko zna po koji put AV. Jer ce snositi posledice,moze ostati bez posla i primanja! Budimo realni vecina bi tako reagovala nazalost! E zato treba svi dase ujedinimo i svgnemo ovog diktatora sa vlasti da svaki covek moze da zivi i radi bez straha i ucena za svoju egzistenciju! Hvala!
  • Gagarin

    12.04.2021 01:19
    Corpus Delicti
    Pa on sam najbolje zna da to i nisu bili izbori!! Tako da ih je jednostavno izbrisao iz pamcenja.

    Izbori, takvi namesteni, to se ni ne broji.
  • Musaši

    11.04.2021 23:26
    Pa realno prošle godine nisu ni bili izbori. Bilo je neko glasanje na kojem su se kandidovali ovi lopovi i njihove marionete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.