Advokat Ivanović: Potrebna nova istraga o smrti Cvijana, utisak da se nešto krije od javnosti

Advokat Aleksandar Ivanović izjavio je da je neophodna nova, detaljna istraga svih okolnosti u vezi sa smrću Vladimira Cvijana i ukazao da se "nameće pitanje ko je dovoljno moćan da od javnosti tri godine prikriva informaciju da nije živ".
"Kada je nakon tri godine sve ovo dospelo u javnost, Tužilaštvo nije smelo da odbije zahtev za uvid u predmet pod obrazloženjem 'dosta toga se saznalo iz medija'. Takav stav Tužilaštva ne doprinosi rasvetljavanju vrlo čudnih okolnosti", rekao je za današnji list Danas Ivanović, koji je i predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke (SDS).
 
"Naprotiv", naglasio je, "produbljuje sumnje i utiče na stvaranje jakog utiska da se nešto krije u vezi sa Cvijanovim slučajem".
 
Na pitanje o rasvetljavaju ubistva njegovog strica Olivera Ivanovića, advokat je istakao da je prošlo više od tri godine od zločina, a "zvanični Beograd i dalje najavljuje kako zna ko su izvršioci i kako napreduju u istrazi".
 
"Problem je što rezultate te istrage ne vidi niko sem njih", rekao je Ivanović.
  • Dete rock'n rola

    12.04.2021 10:36
    HHHMMMMMMM razmišljam i nikako ne mogu da se setim ko bi to mogao da bude toliko moćan.......... e na vrh mi je jezika, ali ne vredi...... ne mogu da se setim.Da ne zna možda neko drugi od poštovanih čitalaca?
    Molim vas ako neko zna neka mi pomogne da se setim. Hvala unapred.
  • Mile

    12.04.2021 08:49
    Mile
    Ovo je odradila drzavna likvidaciona mašinerija. To svako zna ali ćuti zbog straha za svoj život. Budimo realni sve je pokriveno kamerama da pljuneš na trotoar videli bite a ne nešto ovakvo. Stari oprobani recept.
  • X

    12.04.2021 08:44
    X
    Nema nista od toga! Mrtva usta negovore! Kome to odgovara...hm? Pokojnik je sigurno nesto znao sto nije trebalo i likvidiran je. Ovo nije mogao da uradi obican kriminalac vec neka sluzba pod zastitom drzave? Ovo je moje skromno misljenje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija