Bane Vidaković mora da plati 100.000 dinara kazne zbog droge: Zadovoljan sam presudom

Glumac Branko Vidaković osuđen je danas na novčanu kaznu u iznosu od 100 hiljada dinara zbog nedozvoljenog posedovanja droge.
Sudija je u obrazloženju presude istakla da bi glumca oslobodila, samo da nije ranije već bio osuđivan.
 
U istom postupku pored njega osuđen je muzičar Ilija Marković, koji je za neovlašćenu proizvodnju droga dobio godinu i po dana zatvora.
 
"Zadovoljan sam presudom, hvala Bogu da je sve dovedeno do kraja. Dobro je da je sud dobro presudio da sam ja usputna žrtva. U pogrešnom mestu na pogrešno vreme", rekao je Vidaković za Nova.rs.
 
Poznati glumac se tereti za držanje droge za ličnu upotrebu. On je ranije priznao krivicu i sklopio sporazum sa tužilaštvom, ali ga je sud odbacio, jer nije sadržao sve kriterijume propisane Zakonikom o krivičnom postupku.
 
Da je sud ovaj sporazum potvrdio, Vidakoviću se ne bi sudilo, već bi mu sud izrekao presudu sa kaznom iz sporazuma sa Tužilaštvom. Sa druge strane, muzičar Marković se tereti za nedozvoljenu prozvodnju droge, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora.
 
Postupak protiv muzičara Ilije Markovića je bio razdvojen, da bi ga sudija ponovo prispojio sa Vidakovićevim, piše Nova.rs.
  • Liman

    16.04.2021 14:22
    zdrav razum
    Covek je bolestan i gde ces vecu kaznu od toga, kakve pare. Empatija nam je bas na zavidnom nivou.
  • Lol

    16.04.2021 14:14
    Zato smo dogurali
    Nije u redu sine, nije u redu... 100k za ćamil dopa...
  • Aaa

    16.04.2021 14:01
    Kupi kartu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija