"Ziđin i ja": Kompanija raspisala literarni konkurs za zaposlene

Kompanija Ziđin Srbija raspisala je literarni konkurs na kojem mogu da učestvuju svi radnici tog preduzeća, a autori tri najbolja rada dobiće i novčane nagrade.
"Ziđin i ja": Kompanija raspisala literarni konkurs za zaposlene
Foto: Pixabay
Kako se navodi u pozivu koji je dostavljen zaposlenima, konkurs je raspisan pod nazivom "Ziđin i ja", a od učesnika se očekuje da napišu literarni sastav, odnosno "Ziđin priču".
 
Cilj konkursa je, kako je obrazloženo, "unapređenje nivoa kulture preduzeća i neprekidnog duha Ziđina, kako bi se podstakao entuzijazam zaposlenih da vole kompaniju i svoj posao i da bi se sveobuhvatno promovisao razvoj kompanije u savremenom dobu".
 
Tri najbolja literarna rada biće nagrađena sa 15.000, 10.000, odnosno 5.000 dinara.
  • Neoplanta

    17.04.2021 22:45
    Matrix!
  • Pismeni iz srpskog

    17.04.2021 21:46
    Tito i ja.
  • DERAN

    17.04.2021 20:50
    BUDI BOG S NAMA
    Da su veće novčane nagrade bilo bi tu ljudi i sa strane...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.