Ugašen požar na Novom Beogradu

Ugašen je požar na 11. spratu stambene zgrade na Novom Beogradu, na Bulevaru Mihajla Pupina.
Ugašen požar na Novom Beogradu
Foto: 021.rs (ilustracija)
U požaru nema povređenih, prenosi nova.rs.
 
Među stanarima koji su evakuisani su i majka i beba, koje su bile na 18. spratu. 
 
Iako su prve informacije bile da gori stan na 11. spratu zgrade, ispostavilo se da su se zapalili strujomeri na tom spratu, piše Blic.
 
Na terenu je bio veliki broj vatrogasaca, koji su došli iz stanica sa Novog Beograda, Zemuna, Voždovca i drugih beogradskih opština.
  • Dragan

    17.04.2021 20:27
    Pohvale
    Pozdrav mojim bivsim kolegama na hrabrosti i pozrtvovanosti divni i hrabri momci samo da de obnovi tehnika i oprema. Pojedine jedinice imaju vozila starija od 30 god i opremu koja je odavno za rashod. Obnovite tehniku i opremu . Pozdrav Spasiocima. Dragan Srem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.