Vučić: Hoću da budem zapamćen kao neko ko je napravio rezultate o kojima se govori za 50, 70 godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, komentarišući navodni "non pejper" o podeli Bosne i Hercegovine i vojno jačanje Srbije, da neće biti rata i da je njegova reč za to najveća garancija, da Srbiji ne treba rat sa BiH već zdrava ekonomija, ljudi i putevi.
Vučić: Hoću da budem zapamćen kao neko ko je napravio rezultate o kojima se govori za 50, 70 godina
Foto: 021.rs
Vučić je u intervjuu za sarajevsku TV Fejs rekao kako se neće dogoditi ništa od spekulacija koje prate "non pejper" koji se pripisuje slovenačkom premijeru Janezu Janši i nekoliko puta tokom intervjua ponovio da "neće biti rata".
 
"Hoću mir, hoćemo mir", rekao je Vučić, a na zahtev novinara da mu to garantuje, Vučić je naglasio da je njegova reč najveća garancija i da "njegova reč vredi mnogo više nego reči nekih drugih".
 
"Hoću da budem zapamćen kao neko ko je sačuvao mir i ko je izgradio Srbiju, ko je napravio rezultate o kojima se govori za 30, 50, za 70 godina", rekao je Vučić, naglašavajući da želi da bude zapamćen po dobru.
 
"Ako mislite da je moguće da budem zapamćen po dobru u Srbiji a da vodim ratove i da vraćamo hiljade mrtvih, i mi i Bošnjaci, onda je problem u vama", rekao je Vučić.
 
On je, tvrdeći da niti je učestvovao u kreiranju Janšinog navodnog predloga o podeli BiH niti ga je video, rekao da se neće dogoditi da Srbija prizna Kosovo i odrekne se Preševa i Bujanovca, a da dobije Republiku Srpsku.
  • B&B

    23.04.2021 09:23
    Banana Drzava
    Vuk dlaku menja ali ćud nikada.....mozes samo pisati memoare i to iz zatvora
  • Zoran K

    22.04.2021 22:26
    Dužničko ropstvo
    Mislim da je u pravu. Želi da vlada bar još 20 godina. Ovim tempom kako nas zadužuje, najviše i najbrže u istoriji, pamtiće ga sigurno za 50 i 70 godina jer će još vračati njegove dugove, a o tome će pričati bar jedan vek, ako dotle komplet Srbija ne bude rasprodata kao zalog za ovaj zločin.
    Zoran K
  • Gaga

    22.04.2021 11:21
    @+384
    Bice zapamcen kao rusitelj/razarac institucija drzave, i to iskljucivom svojom opsesijom da sve kontrolise u zemlji, da sve odluke u zemlji zavise od njegove volje. Napravio je pepeo od institucija. To je uspeo zato sto ovaj narod nije svestan posledica takvog delovanja coveka koji obavlja funkciju predCednika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija