Uhapšen zbog pokušaja da upiše sebe kao vlasnika tuđeg stana

Beogradska policija uhapsila je V.I. (61) zbog falsifikovanja isprave i pokušaja prevare, odnosno navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, saopštio je MUP.
Uhapšen zbog pokušaja da upiše sebe kao vlasnika tuđeg stana
Foto: Pixabay
On se tereti da je u Službi za katastar nepokretnosti Vračar priložio overenu fotokopiju falsifikovanog ugovora o kupoprodaji stana u Beogradu, da bi radnici katastra doneli rešenje i upisali ga kao vlasnika nekretnine.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • nnovosadjanin

    21.04.2021 03:38
    lopovi vode drzavu
    Falsifikatori organizovano rade sa svim organima vlasti.Svi znaju koji su to likovi ali sudije sude njima u korist,kad gube sudove ne pojavljuju se .sudije cekaju da zastari predmet osteceni nikada da doceka pravdu ,isto je sa nacionalizovanim stanovima stanari otkupili za par stotina maraka moj stan od 100m u centru bg,a meni nude 15 posto od procene vrednosti nekih 20 hiljada eu.Svi cute bezakonje vlada .
  • Posmatrač

    20.04.2021 21:01
    Blagovremeno
    Da je uspeo, prisvojio stan i ostao u njemu koju godinu teško bi ga bilo iseliti. Možda bi ga i "Krov nad glavom" uzeo u zaštitu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.