Palma i svi pomenuti u slučaju podvođenja idu na informativni razgovor u policiju

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, a povodom tvrdnji Marinike Tepić da je predsednik Skupštine opštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma odgovoran za podvođenje žena, devojaka i devojčica, policija u narednom periodu treba da ispita sve pomenute osobe u tom slučaju.
Pored Markovića, policija treba da obavi razgovore sa svim licima koja su pomenuta u vezi sa spornim događanjima, kao i da pribavi, ukoliko postoje, druge dokaze, pa da podnese izveštaj tužilaštvu.
 
"Nakon što obavi sve te radnje i dostavi nam izveštaj, biće odlučeno da li ima mesta pokretanju krivičnog postupka", precizirao je za Tanjug Viši javni tužilac u Jagodini Branislav Vučković.
 
On kaže da je u toku faza prikupljanja obaveštenja i da za sada nema krivične prijave u ovom slučaju, jer je, kako je naveo, predmet formiran na osnovu navoda u medijima.
 
Tepić je pre nekoliko dana na konferenciji za novinare iznela tvrdnje za podvođenje žena, devojaka i devojčica u Jagodini na račun Markovića, ali i drugih osoba.
 
Tužilaštvo je pre dva dana formiralo predmet povodom tvrdnji Tepić, kao i zahtev za utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa navodima sa te konferencije.
 
Marković je odbacio sve optužbe kao lažne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija