FOTO: Zagorki Dolovac predato 12.000 potpisa da reaguje u slučaju "Palma"

Predstavnici organizacije "Kreni-promeni" i Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti danas su republičkom javnom tužiocu Zagorki Dolovac predali 12.000 potpisa sa zahtevom da se obezbede dokazi vezani za navode da je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio maloletnice.
"Zahtevamo od Zagorke Dolovac da ovlasti Tužilaštvo za organizovani kriminal da se bavi ovim slučajem i da sasluša Markovića, kao i svedoke", izjavio je Savo Manojlović iz Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti.
 
Tvrdi se da su u ovaj slučaj umešane osobe iz vrha vlasti, zbog čega se postavlja pitanje da li će lokalno tužilaštvo u Jagodini moći da obavlja dužnost samostalno, rekao je Manojlović.
 
 
Marina Pavlić iz Udruženja "Kreni-pokreni" je izjavila da je 12.000 ljudi apelovalo na institucije, koje bi i bez toga trebalo da rade svoj posao.
 
"Ne znam da li su optužbe istinite, ali dužnost tužilaštva je da reaguje na iznete sumnje", rekla je Pavlić. 
  • Novosadjanin

    22.04.2021 20:09
    Samo istina
    Samo nas istina interesuje,doslo je vreme da moze svak svasta da kaze bez ikakve odgovornosti...ne treba nista suditi bez cinjenica i treba pustiti tuzilastvo da radi svoj posao...podrska samo istini
  • Dragan

    22.04.2021 20:03
    Samo pitam
    Skupili su 12000 potpisa za dva dana? A niko nikad nije čuo za njih niti za njihovu akciju. Meni je ovo malo sumnjivo.
  • Sanja

    22.04.2021 19:58
    Slucaj se vec ispituje i to na Palmin predlog. Cemu onda gubljenje vremena i skupljanje potpisa??? Bolje se bavite drustveno korisnim radom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.