Tužilaštvu u Jagodini predate 393 krivične prijave protiv Marinike Tepić

Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini danas su predate 393 krivične prijave protiv Marinike Tepić, saopštio je Grad Jagodina.
Tužilaštvu u Jagodini predate 393 krivične prijave protiv Marinike Tepić
Foto: 021.rs
Kako se navodi, krivične prijave podnele su žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini.
 
U prijavi se navodi da je Tepić tužena zbog dela "izazivanje panike i nereda".
 
Krivičnu prijavu predala je pomoćnica gradonačelnika Jagodine, Marija Jovanović, u pratnji advokata Dragana Alempijevića.
 
"Mi smo podnele krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić zato što je u sredstvima informisanja na najogavniji i najstrašniji mogući način uvredila sve žene Jagodine. 393 žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele su krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić, jer prosto ne možemo da verujemo da jedna žena može na tako ogavan i surov način da uvredi sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini", rekla je Jovanović, a navodi se u saopštenju.
 
Ona je dodala da je veliko interesovanje žena u Jagodini jer su uvređene i ogorčene, kao i njihove porodice "jer veće uvrede nisu mogle da dožive od onih koje je izrekla Marinika Tepić".
 
Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, "podvođenju" devojčica i žena u tom gradu. Marković je negirao ove tvrdnje, navodeći da je Tepić iznela laži, te da će zbog toga morati da ide u zatvor.
  • Y

    23.04.2021 23:00
    Šlihtara
    A gde je pošteni Basta da podrži Bosa.
    Ili mu palma više nije boss
  • Syracuse

    23.04.2021 15:09
    Poligraf je mama
    sada njih 393 na poligraf sa jednim pitanjem, da li ste same i bez necije prisile podnele tuzbu?
  • srp & čekić

    23.04.2021 07:42
    central-serbian-neuro-teror
    Fuj! Fujčina! Izbirsaću Jagodinu iz svake GPS mape koju imam!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.