Poverenica o aferi u Jagodini: Prilika da se pokaže neselektivna pravda

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković izjavila je danas da je otvaranje predmeta u tužilaštvu povodom optužbi protiv predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme za podvođenje maloletnica prilika da se na delu pokažu vladavina prava i neselektivna pravda.
Ona je za N1 istakla da u slučaju kakav je ovaj nema mesta senzacionalizmu, bez obzira što je reč o javnoj ličnosti i da će od reakcije u bilo kom takvom slučaju zavisiti buduće poverenje u institucije i da li će se žene ohrabriti.
 
"Od mene, još jednom, puna podrška ženama da prijave svaku vrstu nasilja i sva nedozvoljena ponašanja", rekla je Janković.
  • Svetlana NS

    23.04.2021 09:59
    Poverenica ohrabruje?
    Možda je htela da kaže da nema mesta senzacionalizmu jer je to normalno ponašanje moćnika?
  • Kingpin

    23.04.2021 07:17
    Ja sam odavno govorio da Palma lici na kriminalnog bosa Kingpina iz Derdevilovog serijala, fizicki , a sad bogami i karakterom
  • VladaN

    22.04.2021 22:44
    To jagodinsko drvo...
    ... je “ javna ličnost”. Strašno je to što je “To” javna ličnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija