Vučić: Ako se ne vakcinišemo, imaćemo novo zaključavanje

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji početka radova na izgradnji Fruškogorskog koridora, prokomentarisao je epidemiološku situaciju u državi.
Vučić: Ako se ne vakcinišemo, imaćemo novo zaključavanje
Foto: 021.rs
On je rekao da neće biti pooštravanja mera, i da je jedino što može jeste da moli ljude da se vakcinišu.
 
"Kao boga vas molim da idete svi da se vakcinišite, danas i sutra je još po pozivu, a već drugog dana Vaskrsa je otvoreno za sve. Time štitite sebe, a i sve oko sebe".
 
Vučić se zahvalio svima koji su se već vakcinisali, ali i onima koji će se tek vakcinisati. On je naglasio da mu je veoma važno da od 8. maja ugostitelji počnu da rade.
 
"Ne možemo da se iživljamo nad ljudima koji hoće da šetaju, šta mislite da mi ne znamo da neki kafići i dalje rade, zamagle izloge... Važno je da se pridržavamo svih mera i da imamo stopu rasta", rekao je predsednik.
 
"Sve vreme govorim o vakcinama, jer ako se ne vakcinišemo, imaćemo novo zaključavanje, nećemo moći da radimo", dodao je on.
  • Johan

    02.05.2021 08:23
    Pogledajte Britaniju, Madjarsku i Izrael, oni su se vakcinisali u brojevima vecim nego u Srbiji i sve je otvoreno. Mi cemo ili ka njima, ili nazad ka Austriji, Nemackoj, Francuskoj, gde je sve jos uvek u lokdaunu.
  • Tesa

    01.05.2021 16:19
    Ovo je samo...
    Naprednjacko pisanje po Ustavu i zakonskim nadleznostima PredCednika.
  • V

    01.05.2021 15:07
    To mi deluje kao prilično besmislena ideja - zaključavati zato što ljudi neće da se vakcinišu. Ajde dok nije bilo vakcina razumem, ali sada ne vidim zašto nekome treba zabaniti rad ili kretanje jer neko drugi neće vakcinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.